Giveaway Pre-Loved Buku 2017 *tamat

Assalamualaikum.
Kaifa halukum???
Ana alhamdulillah masih tidak diabaikan oleh Allah, still diberi oxygen untuk bernafas dalam kehidupan seharian.

Ok, piqa join satu GA ni and hoping dimurahkan rezeki oleh Ar-Razak.

Tajuknya....

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017
 
From :11/2/2017 - 4/3/2017

Pemilihan pemenang oleh Kim Chaa
  1. Random.org
  2. berdasarkan jawapan no.6 pemenang yang menarik perhatian Kim Chaa
Buku yang piqa  terasa sangat nak menangi and minati dalam list tersebut ialah;
jeng jeng jeng...
  • Saya nak menang buku Langit Petang karya A. Samad Said kerana
    • Kenapa?? Sebab saya sangat meminati karya beliau dan dia merupakan contoh karyawan yang sangat saya kagumi. Karya beliau insya Allah senantiasa berjaya memberikan impak baik pada diri saya and banyak moral yang mampu saya peroleh dalam setiap karya beliau.
    • plus, sinopsis novel ini cukup menarik hati piqa rasa nak baca...
    • Sungguh piqa katakan sekiranya perlu pilih novel mana yang piqa terasa sangat nak menangi mesti piqa kata karya A Samad Said sentiasa. Kalah karya orang lain *peace

Image result for langit petang a samad said

  • dan buku Rehabilitasi karya Faiz Ibrahim
    • Kenapa??? Tadi piqa buka Goodreads nak tau apa pandangan pembaca pasal buku ni...Then memang memberangsangkanlah dia punya komen.. Rating pun 4.5/5..
    • So piqa teringin nak baca.. Karya beliau ni diolah dalam bentuk puisi diorang kata..
    • So, piqa interested nak tau apa cerita pasal rehabilitasi ni..
    • Hoping Kim Chaa berilah peluang kat piqa menang T^T *oppsss cam terdesak lak...
Image result for rehabilitasi karya faiz

(159 patah perkataan ^^) *muah ciket

Please, pretty please nak menang GA Pre-Loved Buku 2017 ni..
Insya Allah kalau ada rezeki tak kemana...
Hoping piqa dimurahkan rezeki, Aminnnn...

Bye, assalamualaikum.
3 comments

Popular posts from this blog

Interview Part 1

Rezeki < 3

Uyul Rosli 1st Giveaway